ShowPad is een bedrijf dat vaak genoemd wordt als volgende Belgische Unicorn, of bedrijf dat voor meer dan 1 biljoen dollar gewaardeerd wordt. In The Pocket is dan weer een gevestigde digitale studio in Gent met meer dan 130 werknemers. Pieter-Jan Bouten is mede oprichter van beide bedrijven.
Naast zijn rol als vader van drie, CEO van een groeiend bedrijf nam hij deel aan Cape Epic en begon hij recent met kite surfen.

Al vroeg bleek dat Pieterjan een doorzetter is die een doel stelt en het niet meer loslaat.

De doorzetters uit vorige afleveringen waren vaak alleen op pad en gingen naar een eigen doel. Pieter-Jan is hierin anders en werkt altijd in duo.
Sport is een essentieel onderdeel van zijn leven als CEO. Zijn loopschoenen zijn de eerste zaken die hij inpakt voor vertrek op zakenreis. Wanneer hij naar een sportief doel toewerkt zijn 16 uur sport per week geen uitzondering. Het helpt hem uit te blinken in de andere rollen
Dat dit geen hol statement is bewijst de manier waarop hij medewerkers vandaag ondersteunt en ruimte geeft om te recupereren.

We ontmoetten Pieterjan eind februari, net voor de geboorte van zijn derde kindje. Ondertussen weten we dat dat derde kind Lucie heet en geboren werd op 6 maart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *