Doorzetter vandaag is Lieselotte Pieters. Ze speelde zelf golf op hoog niveau en werd daarna manager van haar broer en pro golfer Thomas Pieters.

Het gezin Pieters is hecht. Beide ouders motiveerden hun kinderen in sport en ondernemen. Ze gaven vrijheid, maar verwachten dat je keuzes neemt en ook vol houdt. 

Lieselotte heeft passie voor de golf sport. Na haar jaren als speelster koos ze voor een internationale carrière binnen de golfwereld. Hoewel sport ook haar werk is, komt ze zelf minder aan spelen toe.

Golf is zoveel meer dan het cliché van oude mannen met geruite petten. De sport vraagt extreme fitheid, kracht en mentale sterkte. Er zijn zelfs unieke blessures zoals de golf duim.

We spraken met Lieselotte Pieters over meedraaien op wereldniveau, ouderschap, ondernemen met je hele familie, kansen krijgen en keuzes maken.

Voel mee met deze speelster die een hole in one probeert te halen met een drone in haar rug: https://www.youtube.com/watch?v=Lhadv48IVPY

Ontdek Rinkven Golf of sla er zelf een bal in sneakers. Het is de gastclub voor de Belgian knockout of Belgian Open, één van de meest prestigieuze sport evenementen in ons land en georganiseerd door Pieters Productions.

Geef een reactie