Dhan Claes is 29 en aan haar derde sportieve carrière toe. Ze stond aan de Europese top in acro-gym, tot haar partner zich blesseerde en ze zelf te groot werd. Daarna gooide zij  zich op volleybal – met succes – tot haar patella er anders over besliste.

In het wiel van haar overleden vader beklom ze de Mont Ventoux. Ze overwon de berg en het trauma. Geluk blijkt een keuze te zijn. De fiets was een blijver en ze voegde er lopen en zwemmen aan toe. Triatlon en Ironman op exotische locaties. Tussendoor wil ze een tennistoernooi winnen, want ook dat staat op haar bucket list. Doel na doel vinkt ze af voor ze dertig wordt. 

Achter haar ontwapenende glimlach en meisjes-giechel ontdek je een vrouw met een ijzeren wil en strikte discipline. Onderschat haar niet. Ze heeft een gedetailleerd plan en volgt dit minutieus op. Als manager is ze ambitieus en direct, hoewel de emotie het meer dan eens overneemt. Ze legt de lat hoog voor zichzelf, en eerlijk is eerlijk… ze verwacht hetzelfde van anderen. We spreken met Dhan, over doorzetten en loslaten.

Volg Dhan op Strava: https://www.strava.com/athletes/30720641

Om door te zetten na deze episode:

Geef een reactie